Skip to content
Andre har også kigget på:

Projektor & Lærred

Projektor

Skal du leje en let projektor til almindelige opgaver og fremvisninger for et mindre publikum. Nem tilslutning og opsætning.

Projektoren er ideel til mindre opgaver. Der er ikke direkte dagslys i lokalet. Desuden sidder tilskuerne ikke langt væk. I har ikke krav til at man kan se små detaljer på lærredet som eksempelvis regneark eller lignende.

Der er tale om en almindelig projektor, men af høj kvalitet. I praksis er den moderne og tilpasser automatisk til omgivelserne. Den er nem at tilslutte og har god kontrast og passende opløsning til almindelige opgaver – samt et fint kraftigt lys.

Den kan bruges til mange mindre opgaver – konfirmationer, bryllup, mindre arrangementer med firma, møder osv.

Lærred

Skal du bruge et lærred til en projektor? Lej et lærred til projektor, så dine fremvisninger bliver knivskarpe. Lærredet lejer du inklusiv et stativ, så du ikke skal bekymre dig over, om du skal hænge det på noget, det er allerede på stativet.

Lærredet består samlet af et trefods stativ og en kasette med et lærred, der ruller ind og ud. Det gør, at du kan spænde lærredet fast, så du undgår krøller i lærredet. Hænger du et lærred op i løs tilstand vil der nemlig let kunne komme krøller eller andre uregelmæssigheder.

  • Lærred er 180 x 180
  • Ønskes større, kontakt os for pris

Levering / Afhentning, kan bestilles ved Udtjekning.

800.00 kr. pr. dag

Herunder vælges afhentnings dagen og afleverings dagen, når dette er gjort vil der fremkomme eventuelle tilvalg. samt knap med mulighed for at tilføje til kurv.

Antal:
Duration:
Cost:
Andre har også kigget på: