Skip to content

Fødselsdag

Vi ved, at musikken er afgørende
for en vellykket fødselsdag

En fødselsdagsfest skal være en hyggelig fest sammen med familie og venner. Vi tilbyder den musikalske ramme om festen. Så du kan nyde samværet med gæsterne og det fyldte dansegulv.

Vi bygger festen op, fra stille stemningsfuld musik under middagen, til dance hits til den efterfølgende fest på dansegulvet.

Har tante eller onkel skrevet en fin sang, er vi også klar på at spille med på melodien, da vi råder over et stort antal festmelodier ( ca 200 stk )

Danmarks skarpeste mobildiskotek. Slip for bøvl med dårlig kommunikation, manglende kontrakter og regninger der ikke stemmer med det aftalte. Party House har 12 års erfaring.

Book din næste fødselsdag fra 3.500 kr.

Det er vigtigt at i er en del
af processen fra start til slut

Det er vigtigt for os, at du selv er med til at bestemme hvilken musik, der skal spilles. Så sikrer vi også, at dine egne favoritter bliver valgt.
Ønskes der anden form for underholdning, så klarer vi også det. Vi har samarbejde med både Tryllekunstnere, Underholdere og Større bands… Det er helt op til kunden, hvad forventningerne og ønskerne er.

Der spilles som regel de største hits fra 70, 80, 90 og de nye klassikere fra 2000 og op til 2020… Så musikken har vores DJ’s 100 % styr på, så netop dit næste arrangement kan blive fuldendt på en go måde.