Skip to content

Firmafest

Vi ved, at musikken er afgørende
for en vellykket firmafest

Til firmafesten, er vores DJ’s altid velklædte. Vi skræddersyr vores opstilling, så den passer til det valgte lokale og ikke kommer til at dominere for meget. Vi bestræber os på, at danne en diskret og flot musikalsk ramme for jeres fest.
Vi kan selvfølgelig også levere større opstillinger af både Lyd & Lys og lave komplette produktioner, for både bands og artister… Det er helt op til jer, hvad i har af planer og ønsker.

Danmarks skarpeste mobildiskotek. Slip for bøvl med dårlig kommunikation, manglende kontrakter og regninger der ikke stemmer med det aftalte. Party House har 12 års erfaring.

Book din næste firmafest fra 3.500 kr.

Har i andre ønsker så
kontakt os gerne

Ønskes der anden form for underholdning, så klarer vi også det. Vi har samarbejde med både Tryllekunstnere, Underholdere og Større bands… Det er helt op til kunden, hvad forventningerne og ønskerne er.

Der spilles som regel de største hits fra 70, 80, 90 og de nye klassikere fra 2000 og op til 2017… Så musikken har vores DJ’s 100 % styr på, så netop dit næste arrangement kan blive fuldendt på en go måde.