Skip to content

Om party house

1000+ mennesker tager ikke fejl.

Party House er en succesforretning med over 200 ekspeditioner årligt, en trustscore på 4,6 og godt 5000 syntes godt om tilkendegivelser på Facebook.

En virksomhed bliver til:

Party House blev etableret i Jordrup tilbage i starten af 10´erne af Christoffer Olsen. Virksomheden blev født som et hobbyprojekt, men som årene er skredet frem har projektet grebet om sig og i da arbejder Christoffer fuld tid i forretningen som har til huse centralt i trekantområdet.
   Med tiden er vi hos Party House blevet leverandør af eventudstyr og mandskab til nogle af landets største virksomheder – og det er vi meget stolte af! Blandt vores kunder finder eksempelvis Bilka, Ikea, og Odense universitetshospital. Se flere referencer HER.    

Party House startede som et klassik mobildiskotek. DJ’s, lyd og lys er stadig virksomhedens grundstamme den dag i dag. Dog er firmaet i dag udvidet med et par nye grene, nemlig; PH Vagt, PH Mobilbar og PH Shop. Ambitionen er at være din foretrukne totalleverandør inden for fest og eventbranchen. Det gør vi konkret ved at tilbyde autoriserede vagter/dørmænd, bartendere og mobilbar, samt et stort udvalg af UV maling, UV makeup, konfetti, og meget mere.

Vi er at finde over hele
det danske land

Party House ruller uge efter uge ud i det danske land og spreder smil og glade dage. Med varebilerne fulde af sceneteknik, barudstyr, motiverede medarbejdere og DJ’s, til et hav af forskellige events og opgaver. De mange forskellige opgavetyper er med til at gøre vores arbejde spænende og holde os skarpe. Vi ønsker ikke at begrænse os til udelukkende at lever bryllupsopstillinger, ung fester, eller scener til koncerter. Vi mestrer alle discipliner – og hyre eksperter ind hvor det er nødvendigt!

Party House er for alle, både erhvervskunder og privatkunder. Om du skal leje et par højtalere og et par Disko lamper til vejfesten, eller om du skal bruge en komplet sceneløsning til 1000 mand – så får du samme jyske imødekommende service.

Vores fornemmeste opgave er at efterkomme jeres krav og ønsker til rammerne omkring eventen, men også at udfordre og inspirere jer for på den måde at opnå det ideelle resultat.
Har du booking forespørgsler, spørgsmål, ris eller ros, så tøv ikke med at kontakte os, vi glæder os til at høre fra dig.

Relevante links:

Facebook:
https://www.facebook.com/PartyHouse.dk

Trustpilot:
https://dk.trustpilot.com/review/mobildiskotek-partyhouse.dk