Skip to content

Reparation

Servicering af udstyr

1. Reparation

Når elektronikken svigter, er det vigtig at du er kørende hurtigst mulig igen. Vi har eget værksted og servicere også udstyr på stedet, så det kan komme op og køre med det samme igen. Kræver det en større reparation, så tager vi det med hjem på værkstedet, hvor det får den store tur. Så SVIGTER elektronikken, er vi altid klar på at hjælpe med enten en ombytter eller servicering, hurtigst mulig.

2. Opdatering

Opdatering af udstyr er en vigtig del af vedligeholdelsen. Lyd, lys & Pulte skal løbende opdateres og kan gøres på mange forskellige måder. Vi kommer gerne ud til dig og servicere og sørger for det er opdateret til den nyeste software, men du kan også smide udstyret forbi en af vores teknikere, som servicere og sørger for det kører inden for kort tid igen. Så driller Pulten, lyset eller lyden, så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud, på din næste servicering og opdatering.

3. Rengøring

Rengøring er nok den vigtigste del af vedligeholdelsen på udstyret. Vi servicerer og rengør mange lamper og pulte årligt, og ved hvor vigtigt det er at holde vedlige. En lampe der ikke bliver renset og rengjort løbende, brænder simpelthen sammen, Pga. den ikke kan komme af med varmen og derfor brænder sig selv op. Så har du udstyr som trænger til en kærlig hånd, så er vi klar på at hjælpe med opgaven !

Installation af lyd & Lys

1. Lyd

Med et bredt kendskab til lyd, er vi din førende samarbejdspartner til installation af lyd. Vi bestræber os på at lave en professionel løsning, så der ikke er noget og komme efter. Det er helt op til dig, om det kommende lydsystem er købt ved os, eller ved anden leverandør, da vi altid montere og finjustere anlægget så det lyder bedst muligt. Så mangler du en professionel samarbejdspartner til installation af lyd, så er vi klar på at give et godt tilbud, allerede i dag.

2. Lys

Vi råder selv over mange lamper i alle former og størrelser og har helt sikkert også noget der passer til dig. Lys er en vigtig del, både på de mindre natklubber, værksteder og større klubber. Så mangler du en professionel samarbejdspartner til dit næste LYS projekt, så er vi klar til at hjælpe med lige netop din opgave.

3. Av

AV er blevet mere og mere udbredt. Vi råder selv over et stort parti lærreder og projektorer, i mange størrelser. Så mangler du en løsning til kontoret, konferencelokalet eller andet. Så er vi klar på at finde den bedste løsning til netop dine behov og ønsker.